Σε ποιον διάσημο ανήκει;

Κοιτάζοντας αυτή την υπερπολυτελή κατοικία, δύο σκέψεις έρχονται στο μυαλό μας: Πόσα δωμάτια μπορεί να έχει και –φυσικά– σε ποιόν ανήκει… Οι απαντήσεις, ακολουθούν!

Βρίσκεται στο Connecticut, η τιμή της ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια δολάρια και εκείνος που δεν τα… τσιγκουνεύτηκε προκειμένου να ζήσει εκεί δεν είναι άλλος από τον ράπερ 50 Cent! Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Los Angeles Homes» (www.losangeleshomes.eu), ο διάσημος καλλιτέχνης αγόρασε την εικονιζόμενη έπαυλη από τον Mike Tyson και ξόδεψε επιπλέον 6 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να την διακοσμήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και το γούστο του. Αλήθεια, όμως, πόσους χώρους περιλαμβάνει;

Στα 4.799τ.μ. της, μπορεί κανείς να βρει 19 κρεβατοκάμαρες, 37 μπάνια, 6 κουζίνες, 5 jacuzzis, 2 snooker rooms, μία εσωτερική πισίνα, ένα night club, ένα γυμναστήριο, ένα εσωτερικό γήπεδο μπάντμιντον, ένα home cinema, ένα γήπεδο τένις, ένα εσωτερικό πεδίο βολής και μία λιμνούλα… Δε νομίζω να ξεχάσαμε κάτι – σίγουρα, όμως, δεν ξέφυγε τίποτα και από τον 50 Cent ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει έναν μικρόκοσμο όλο δικό του!

 

Της Μάρθας Αγγελοπούλου